Een nieuw semester!

Een nieuw semester in onze minor, waarin we gedeeltelijk online en offline werken. Voor dit semester hebben we gevraagd aan onze studenten om hun ervaringen bij te houden in een blog.

Lang geleden deden we dit ook in de minor. Destijds maakten veel studenten hun eigen blog engine. Het bijzondere is dat deze keer vooral standaard tools worden gebruikt. En deze standaard tools blijken zich niet aan de industriestandaarden te houden. Zo gebruikt wixsite geen RSS!

De eerste week is vooral opstarten: Sven stelt zich op zijn blog nog eens even goed voor, met als interessante hobby het maken van grafische ontwerpen voor rallyautos.
Kelly beschrijft haar ervaringen met de start van de minor, waarin de robots naar een juiste plaats moesten worden geloodst. Romy maakte haar eerste deadline-stress-bug. Nordy pakt de opdracht om een blog te maken aan door een blog met tailwind te maken.

En voor Mariƫlle en Reamon: jullie toetsenbord doet het hoor! blabla, test test.