Week overzicht (week 2)

Terwijl Apple en Epic een fiks gevecht met elkaar voeren over de toekomst van Appstores (hier bijvoorbeeld over), adverteerders binnen mobiele apps heel erg bang zijn voor dit, beleven wij de tweede week van de minor. Waarin we starten met het eerste, vrij open vraagstuk. Romy geeft een mooie samenvatting van de start van de case en schreef ik nog een stukje over het starten van een case.

Anouk grijpt voor inspiratie qua naamgeving van haar blog naar de popmuziek, A’s Choice gaat ze voor (Welkom op mijn blog!). En dit motiveerde haar om eens te gaan luisteren naar K’s choice, om de cirkel rond te maken stel ik voor dat je gaat luisteren naar Private Revolution van K’s choice. Heb je meteen een titel voor je volgende blogpost :-)

De Ramons zijn inmiddels ook aan boord. Waarbij Ramon Kok nog eens terugkijkt naar de belangrijkste lessen van de vakantie(Wie wat en waarom?). En Ramon Mook een handig 3d model, voor het probleem dat ik dadelijk tegenkom in mijn huis (klokko).